Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Generalove Wehrmachtu / Wehrmacht E01-E05 (2007)(CZ)[WebRip] = CSFD 76% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Generalove Wehrmachtu / Wehrmacht E01-E05 (2007)(CZ)[WebRip] = CSFD 76% Názov:Generalove Wehrmachtu / Wehrmacht E01-E05 (2007)(CZ)[WebRip] = CSFD 76% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:4.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-10-06 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Drama,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Hitlerův wehrmacht


    Německý dokumentární cyklus.


    http://www.csfd.cz/film/258622-generalove-wehrmachtu/prehled/

    Jazyk: CZ
    Bonusy: Ne
    Titulky: CZ - pro neslyšící
    Originální název: The Wehrmacht
    Rok výroby: 2007 ( dabing 2013 )
    Vysílání: září - říjen 2015
    Délka: 5 x 52 min.
    Popis:  Útok na Evropu

    Wehrmacht. V dobách jeho největších úspěchů jej tvořilo na 18 milionů vojáků. Byli to poslušní Hitlerovi stoupenci nebo jen skvěle vycvičená armáda zmanipulovaných mužů?

    Zpočátku se wehrmacht zdál neporazitelný. Němečtí vojáci vítězili téměř ve všech bitvách. Jací však byli ve skutečnosti? A kdo byli jejich velitelé? Mnohdy bezpáteřní, jindy zcela apolitičtí a přemýšliví. Co je vedlo ke službě zrůdné ideologii, která miliony lidí stála život a způsobila rovněž smrt více než třetiny vojáků samotného wehrmachtu? V této části cyklu se tvůrci zaměřili na samotný počátek 2. světové války a konfrontovali objektivní sled událostí se zvukovými záznamy, které pořídila britská tajná služba odposlechem zadržovaných vysokých představitelů německé armády.

    Zvrat

    Mysleli, že jsou neporazitelní. V červnu 1941 však vtrhli do Sovětského svazu a vše se změnilo.

    Venkovské sídlo Trent Park v Anglii. Zde jsou během války internováni zajatí němečtí důstojníci. Žijí v luxusu a domnělém bezpečí, avšak nemají ponětí, že zdejší pokoje a společné prostory jsou prošpikovány odposlouchávacími zařízeními britské tajné služby, která zaznamenává a vyhodnocuje každou jejich větu. V roce 1942 a později jejich rozhovorům dominuje jedno téma: ruské tažení. Operace, která se zprvu jevila jako další z Hitlerových vojenských úspěchů, totiž záhy narazila na houževnatost vojáků Rudé armády i kruté povětrnostní podmínky ruské zimy.

    Válečné zločiny

    Pod Hitlerovým vedením obsadili němečtí vojáci prakticky celý kontinent. Během svého úspěšného tažení jsou však svědky i pachateli nesčetných zvěrstev.

    V tomto dílu si tvůrci historického cyklu kladou důležitou otázku, do jaké míry mohli vysocí důstojníci německé armády i její řadoví členové zabránit páchání neskutečných krutostí na civilním obyvatelstvu i vojácích okupovaných zemí a neněmeckých národech. Jen na východní frontě jich bylo nasazeno na 10 milionů. Stali se snad Hitlerovou prodlouženou rukou, vykonavateli jeho plánů na získání dostatečného „lebensraumu“ pro německý lid a zničení ras, které si podle nacistické ideologie nezasloužily právo na existenci? Jaký podíl na válečných zločinech lze přičíst právě wehrmachtu?

    Odboj v armádě

    Přísahali věrnost svému „Führerovi“ až do smrti. Někteří však již chápou, že válka povede k záhubě všech.

    Ačkoliv je většina řadových vojáků i důstojníků wehrmachtu loajální vládnoucímu režimu, začíná se během války formovat skupina těch, kteří již nevěří ve vítězství a stále více si uvědomují rozsah zkázy, kterou rozsévají během svého tažení a jež postupně začíná zasahovat i do jejich vlastních řad. Jako jediné východisko ke svržení režimu se jeví odstranění jeho čelního představitele, Adolfa Hitlera. Toho však jakoby chránila celá armáda strážných andělů. Výsledkem nesčetných atentátů byly promarněné příležitosti a ojedinělé hrdinské činy. Nejvíce se v tomto ohledu „proslavil“ Claus Schenk, hrabě von Stauffenberg a jeho pokus o odstranění „Führera“ v tzv. Vlčím doupěti v červenci 1944. Ani on však neuspěl a nezdařená snaha o převrat nakonec stála život i Hitlerova oblíbence a takřka ikonu mezi německými vojevůdci, polního maršála Erwina Rommela.

    Do hořkého konce

    Po vylodění Spojenců na normandských plážích v červnu 1944 se wehrmacht ocitá na všech frontách v defenzivě.

    I přes zvýšenou snahu německé armády o udržení pozic na západní i východní frontě se situace nacistické „Třetí říše“ jeví od léta roku 1944 beznadějně. Většina vojáků však bezvýchodnost své situace plně nechápe, dokud nepadne do zajetí. Ovšem podmínky jejich pobytu v zajateckých táborech se naprosto nedají srovnat s luxusem, v jakém jsou po několik válečných let na anglickém venkovském sídle v Trent Parku zadržováni vysocí němečtí důstojníci. Díky záznamům britské tajné služby, která pečlivě pomocí odposlouchávacích zařízení nahrávala a vyhodnocovala veškeré jejich rozhovory, máme dnes představu o názorech a představách, jež kolovaly v mysli vrcholných představitelů nacistického režimu. Jak tito muži, již několik let vzdálení válečnému běsnění, nad sklenkou whisky vnímali konec nadvlády ideologie, jíž dlouhé roky sloužili?

    Screen:




       
       











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    poltry
    Ratio 1.89

    Member+

    29/07/2018 18.18.17
    prosim o seed


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.217 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:51
    sql

    TOPlist